Om Maria

Jag startade mitt första konsultföretag direkt efter att jag blivit klar med mina universitetsstudier på Pacific Lutheran University, i Seattle USA. Min första kund var Försvarshögskolan och mitt uppdrag var att initiera och genomföra olika aktiviteter, seminarier, rundabordssamtal och kurser för att underlätta samarbetet mellan civila och militära aktörer i fredsbevarande FN-operationer. Det uppdraget pågick under tre år och blev startskottet för min profil som konsult inom uppstart- och tillväxt och inom förändringsarbeten och paradigmskiften.

Genom åren har jag initierat och drivit förändringar inom olika branscher, både inom privat och offentlig sektor, inom internationellt utvecklingssamarbete och civilsamhälle både i Sverige och internationellt.

Här kan ni läsa mer om vilka jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med.

Och här är min profil på Linkedin.

Jag är certifierad NLP-coach, NLP Business Master Practitioner, enligt INLPTA – International NLP Trainers Association och har sedan 2015 coachat över 1200 individer, både enskilt och i grupp.

Jag har en fil.kand i ‘Global Studies’ från Pacific Lutheran University, Seattle och har även studerat på Long Island University Global i England och i Kenya. Jag reser till Östafrika så ofta som möjligt, har bott på ön Lamu i Kenya och betraktar det som ett andra hemland.

Läs mer om hur en del av Neptunias verksamhet är förlagd i Båtmiljö.

Kontakta mig – jag är nyfiken på Din förändringsresa: maria@neptunia.se, mobil: 0708666961.

Maria